Ultimate Guide to Clover Flowers (Trifolium)

0
Ultimate Guide to Clover Flowers (Trifolium)

Λουλούδι τριφυλλιού Έννοια, συμβολισμός, ιστορία, πολιτιστική σημασία και πώς να μεγαλώσετε στο σπίτι

Το άνθος τριφυλλιού, αλλιώς γνωστό ως τρίφυλλο, έχει πάνω από 300 είδη φυτών στην οικογένεια Fabaceae, το γένος Trifolium. Το όνομα προέρχεται από το «tres» που σημαίνει τρία και το «folium» που σημαίνει φύλλο. Ενώ προέρχονται από την Ευρώπη, είναι ευρέως διαδεδομένα σήμερα σε μεγάλο μέρος του βόρειου ημισφαιρίου. Εδώ θα σας μεταφέρουμε σε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα λουλούδια τριφυλλιού, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, της προέλευσης, της σημασίας και του συμβολισμού τους και πώς να μεγαλώνετε και να φροντίζετε αυτές τις ομορφιές στο σπίτι.


Clover Flowers – The Essentials

Clover Flowers - The Essentials

Τα άνθη του τριφυλλιού είναι ετήσια, διετές ή βραχύβια πολυετή φυτά που έχουν εναλλακτικά σύνθετα φύλλα και μικρά αλλά αρωματικά άνθη που ανθίζουν την άνοιξη και το καλοκαίρι στις περισσότερες περιοχές. Μοιάζουν σε εμφάνιση με τα λουλούδια πουλιάς-πόδι. Είναι σύμβολο τύχης.

Το γένος χωρίστηκε το 1984 από τους Zohary και Heller σε οκτώ τμήματα: Lotoidea, Paramesus, Mistyllus, Vesicanridula, Chronosemium, Trifolium, Trichoecephalum και Involucrarium.

Σήμερα μια νέα μοριακή μελέτη σε όλο το γένος μιλάει για ένα νέο σύστημα ταξινόμησης όπου υπάρχουν δύο υπογένη: Chronosemium και Trifolium. Αυτά τα δεδομένα, μαζί με άλλες μελέτες, δείχνουν τον αγώνα ταξινόμησης των ειδών τριφυλλιού. Μέχρι στιγμής, το γένος Trifolium έχει 245 είδη που είναι αναγνωρισμένα.


Σχετικά με το λουλούδι του τριφυλλιού

Σχετικά με το λουλούδι του τριφυλλιού

Οι δημοφιλείς τύποι τριφυλλιού περιλαμβάνουν Το Trifolium repensτο πολυετές λευκό τριφύλλι που είναι υπέροχο στα λιβάδια. Trifolium fragiferumτο τριφύλλι φράουλα με τα ροζ-μοβ άνθη του. Trifolium pratense, κόκκινο τριφύλλι που χρησιμοποιείται για ιατρική χρήση. και Trifolium campestre, τρίφυλλο λυκίσκου που απαντάται κυρίως σε αυλάκια και βοσκοτόπια στην άκρη του δρόμου. Υπάρχουν πάνω από 265 τύποι Trifolium.

Τριφύλλι είναι κάθε Trifolium που έχει τρίφυλλα φύλλα, πυκνά άνθη στο κεφάλι και μέλη της οικογένειας των οσπρίων. ‚ΤριφύλλιΧρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από τον 12ο αιώνα και προέρχεται από την παλιά αγγλική γλώσσα clafre.

Πού μεγαλώνουν εγγενώς τα λουλούδια του τριφυλλιού;

Τα είδη του γένους Trifolium είναι εγγενή σε μια μεγάλη ποικιλία εύκρατων και υποτροπικών περιοχών που εκτείνονται στην Ευρώπη και την Αμερική.


Χρήσεις και οφέλη των λουλουδιών τριφυλλιού

Χρήσεις και οφέλη των λουλουδιών τριφυλλιού

Στην ιατρική, ιστορικά έχουν υπάρξει περισσότερες χρήσεις για το κόκκινο τριφύλλι. Η παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιούσε το κόκκινο τριφύλλι για εξάψεις, δερματικές διαταραχές, δυσκαμψία και πόνο της αρθρίτιδας, οστεοπόρωση και προβλήματα με τα μαλλιά. Σήμερα, ιατρική έρευνα βρήκε ότι 40-80 χιλιοστόγραμμα κόκκινου τριφυλλιού μπορεί πράγματι να είναι χρήσιμα για τις εξάψεις της εμμηνόπαυσης.

Το λευκό τριφύλλι έχει ιστορική χρήση ως α παράγοντας καθαρισμού του αίματος και για τον καθαρισμό του αίματος. Το τσάι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πλύσεις ματιών, για κρυολογήματα και πυρετό. Ένα βάμμα από φύλλα λευκού τριφυλλιού ήταν μια παραδοσιακή θεραπεία για την ουρική αρθρίτιδα.

Το λευκό τριφύλλι έχει ονομαστεί τροφή επιβίωσης γιατί ενώ είναι βρώσιμο, είναι επίκτητη γεύση. Πρέπει να βρείτε λευκό και φρέσκο ​​τριφύλλι, το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, βιοτίνη, ινοσιτόλη και βιοφλαβονοειδή. Προειδοποίηση για όσους θέλουν να περιπλανηθούν δωρεάν σε τρόφιμα όπως το τριφύλλι, πολλοί είναι αλλεργικοί σε αυτό και τα λουλούδια τριφυλλιού που καλλιεργούνται σε ζεστά κλίματα μπορεί να έχουν ίχνη κυανίου.

Το λευκό τριφύλλι είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη ζωοτροφή, υπάρχουν ορισμένες τοξίνες που πρέπει να αναφέρονται. Το Rhizoctonia legumincola είναι ένας μύκητας που χτυπά το λευκό και κόκκινο τριφύλλι, απελευθερώνοντας την τοξίνη σλαφραμίνη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σιελόρροια και άλλα συμπτώματα ασθένειας στα άλογα.

Το αλσικό τριφύλλι με τη σκούρα ροζ βάση και τις ανοιχτόχρωμες άκρες του μπορεί να προκαλέσει άλλες παθήσεις στα ζώα, όπως σύνδρομο μεγάλου ήπατος και φωτοευαισθητοποίηση. Τα άλογα μπορεί να έχουν κολικούς, στοματικές βλάβες και ηλιακά εγκαύματα που εξαφανίζονται αφού γίνουν κρούστα.

Και οι μέλισσες αγαπούν τα τριφύλλια!

Και οι μέλισσες αγαπούν τα τριφύλλια!

Το τριφύλλι είναι η κύρια πηγή νέκταρ για τις μέλισσες και είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του είδους στη ζωή.


Λουλούδι τριφυλλιού Έννοια & Συμβολισμός

Λουλούδι τριφυλλιού Έννοια & Συμβολισμός

Η έννοια και ο συμβολισμός των λουλουδιών του τριφυλλιού συνδέονται στενά με την καλή τύχη και την τύχη, είτε είναι τετράφυλλα είτε όχι. Είναι σημάδι προστασίας και ανδρικής ενέργειας και μπορούν να αποτελέσουν γούρι ενάντια στους εξάγωνους και την αρνητικότητα.

Ιρλανδική γοητεία

Οι Κέλτες Ιερείς και οι Δρυΐδες μετέφεραν το τριφύλλι, ένα τριφύλλι με τρία φύλλα, για να δουν πότε πλησίαζαν τα κακά πνεύματα. Τα τετράφυλλα τριφύλλια ήταν κέλτικα γούρια για να αποκρούσουν την κακή τύχη και πρόσφεραν προστασία στον μεταφορέα.

Παραδοσιακά, το τριφύλλι είναι ένα ιρλανδικό πολιτιστικό σύμβολο, που εμφανίζεται στο Σημαία Erin Go Bragh και χρησιμοποιήθηκε από τον St. Patrick για μια οπτική αναπαράσταση της ταυτότητας της Ιρλανδίας. Θα δείτε το λουλούδι ζωγραφισμένο στις ιρλανδικές στολές και στην εθνική αεροπορική εταιρεία, Aer Lingus επίσης.

Αδάμ & Εύα

Ο θρύλος του τριφυλλιού υποστηρίζει ότι η ίδια η Εύα έσφιξε ένα τετράφυλλο τριφύλλι καθώς αυτή και ο Αδάμ έφευγαν από τον Κήπο της Εδέμ. Τα τρίφυλλα τριφύλλια λέγεται ότι είναι το σημάδι της Αγίας Τριάδας του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, όπου τα τετράφυλλα τριφύλλια προσθέτουν τη Χάρη του Θεού.

Στην Τέχνη και τη Λογοτεχνία

Ένα όμορφο ποίημα αν μπορούμε:

Τετράφυλλο τριφύλλι με Έλα Χίγκινσον, «Ξέρω ένα μέρος όπου ο ήλιος είναι σαν χρυσός, και οι ανθισμένες κερασιές σκάνε από χιόνι, και από κάτω είναι η πιο όμορφη γωνιά, όπου φυτρώνουν τα τετράφυλλα τριφύλλια. Ένα φύλλο είναι για την ελπίδα, και ένα είναι για την πίστη, και ένα είναι για την αγάπη, ξέρετε, και ο Θεός έβαλε ένα άλλο για την τύχη — Αν ψάξετε, θα βρείτε πού μεγαλώνουν. Αλλά πρέπει να έχεις ελπίδα, και πρέπει να έχεις πίστη, Πρέπει να αγαπάς και να είσαι δυνατός—και έτσι— Αν δουλέψεις, αν περιμένεις, θα βρεις το μέρος όπου μεγαλώνουν τα τετράφυλλα τριφύλλια».


Κατάλληλες περιστάσεις δώρου για λουλούδια τριφυλλιού

Κατάλληλες περιστάσεις δώρου για λουλούδια τριφυλλιού

Στις ρυθμίσεις, τα κόκκινα τριφύλλια σημαίνουν ελπίδα και βιομηχανία, ενώ τα λευκά τριφύλλια σημαίνουν ότι ο δωρητής σκέφτεται τον παραλήπτη. Τα τριφύλλια συνήθως δεν είναι σε συνθέσεις κομμένων λουλουδιών, αλλά μπορούν να δοθούν ως δώρο φυτών σε γλάστρα για κάθε περίσταση. Πολλές φορές, δίνονται ως σύμβολο τύχης ανεξάρτητα από το χρώμα του λουλουδιού.


Πώς να μεγαλώσετε και να φροντίσετε το τριφύλλι στο σπίτι

Πώς να μεγαλώσετε και να φροντίσετε το τριφύλλι στο σπίτι

Η καλλιέργεια λουλουδιών τριφυλλιού στο σπίτι είναι ιδανική για εδαφοκάλυψη λόγω της γρήγορης ανάπτυξής τους και της ικανότητάς τους να εξισορροπούν το άζωτο στο έδαφος. Το λευκό τριφύλλι είναι το Trifolium που χρησιμοποιείται ευρέως για εδαφοκάλυψη και συντήρηση γκαζόν, το οποίο είναι ανθεκτικό στο Ζώνες ανθεκτικότητας USDA από 3 έως 10.

Πώς να φυτέψετε λουλούδια τριφυλλιού

Για να αναπτυχθεί, φυτέψτε σε πλήρη ήλιο ή μερική σκιά με τουλάχιστον τέσσερις ώρες έκθεσης στον ήλιο. Το pH στο έδαφος πρέπει να είναι μεταξύ 6-7. μπορεί να χρειαστεί ασβέστης για να φτάσει σε αυτό το pH σε ορισμένες περιοχές. Το έδαφος πρέπει να είναι καλά στραγγιζόμενο και δεν πρέπει να φυτεύεται τριφύλλι όπου μαζεύεται νερό. Τα δοχεία πρέπει να έχουν αποχέτευση.

Πόσο νερό χρειάζονται τα λουλούδια του τριφυλλιού;

Νερό για να διατηρείται το έδαφος υγρό για την ταχύτερη ανάπτυξη, με 30 ίντσες βροχής το χρόνο να είναι απαραίτητο, ενώ 45 ίντσες το χρόνο είναι ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης.

Αφήστε χώρο για ανάπτυξη!

Αφήστε χώρο για ανάπτυξη!

Ως κάλυμμα εδάφους, το τριφύλλι χρειάζεται άφθονο χώρο για ανάπτυξη. Το μέσο είδος τριφυλλιού θα μεγαλώσει περίπου έξι ίντσες σε ύψος και θα εξαπλωθεί περίπου 18 ίντσες για ένα μόνο φυτό, ωστόσο, τα φυτά μπορεί να έχουν τρύπες που ριζώνουν.

Θέματα για την καλλιέργεια λουλουδιών τριφυλλιού σε εσωτερικούς χώρους

Θέματα για την καλλιέργεια λουλουδιών τριφυλλιού σε εσωτερικούς χώρους

Εάν καλλιεργείτε λουλούδια τριφυλλιού σε εσωτερικούς χώρους, φροντίστε να στοχεύσετε στο πιο ηλιόλουστο σημείο του σπιτιού κοντά σε ένα παράθυρο. Χωρίς αρκετό ηλιακό φως, οι μίσχοι θα είναι αδύναμοι και τεντωμένοι και τα φύλλα θα είναι μικρότερα από το κανονικό.

Τα δοχεία πρέπει να διατηρούνται με υγρό, καλά στραγγιζόμενο χώμα γλάστρας και να έχουν κατάλληλη αποστράγγιση. Το λίπασμα για όλες τις χρήσεις πρέπει να χρησιμοποιείται κατά την περίοδο ανάπτυξης του λουλουδιού, που είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι. Το τριφύλλι θα παράγει βλαστάρια και έλικες που μπορείτε να τα κουλουριάσετε στο δοχείο ή να τα κόψετε και να τα ξαναριζώσετε τοποθετώντας τα πάνω από χώμα γλάστρας και ποτίζοντας.


Τύλιξε

Το τριφύλλι είναι κρίσιμο για τις μέλισσες, πηγή φυσικής φαρμακευτικής θεραπείας με εξάψεις, εδαφοκάλυψη και βόσκηση βοοειδών, το τριφύλλι έχει πολλές χρήσεις στην κοινωνία. Το σύμβολο της τύχης και της υπερηφάνειας των Ιρλανδών, το τριφύλλι έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην ιστορία καθώς και βρήκε το δρόμο του στο μέλλον. Χρησιμοποιώντας το τριφύλλι ως όρο ομπρέλα για τόσα πολλά είδη Trifolium, υπάρχουν πολλές μικρές διαφορές μεταξύ του καθενός – από χρωματικές διακυμάνσεις έως ελαφρές αλλαγές στο μοτίβο ανάπτυξης. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας, τα τριφύλλια υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε επιλέξτε το αγαπημένο σας και βάλτε το στο σπίτι για να αποκρούσετε το κακό και να δώσετε στο σπίτι σας μια νότα ιρλανδικής τύχης.


Συχνές ερωτήσεις για τα λουλούδια τριφυλλιού:

Το άνθος τριφυλλιού, αλλιώς γνωστό ως τρίφυλλο, έχει πάνω από 300 είδη φυτών στην οικογένεια Fabaceae, το γένος Trifolium. Το όνομα προέρχεται από το «tres» που σημαίνει τρία και το «folium» που σημαίνει φύλλο.

Τα παραδοσιακά φάρμακα χρησιμοποιούσαν το κόκκινο τριφύλλι για εξάψεις, δερματικές διαταραχές, δυσκαμψία και πόνο της αρθρίτιδας, οστεοπόρωση και προβλήματα μαλλιών. Τα λευκά τριφύλλια χρησιμοποιούνται συχνά στις ζωοτροφές και πολλά είδη τριφυλλιού είναι εξαιρετικά φυτά για την επικονίαση των μελισσών.

Η έννοια και ο συμβολισμός των λουλουδιών του τριφυλλιού συνδέονται στενά με την καλή τύχη και την τύχη, είτε είναι τετράφυλλα είτε όχι. Είναι σημάδι προστασίας και ανδρικής ενέργειας και μπορούν να αποτελέσουν γούρι ενάντια στους εξάγωνους και την αρνητικότητα.

Το λευκό τριφύλλι είναι το Trifolium που χρησιμοποιείται ευρέως για εδαφοκάλυψη και συντήρηση γκαζόν, το οποίο είναι ανθεκτικό στο Ζώνες ανθεκτικότητας USDA 3 έως 10.

Όπου είναι δυνατόν, στοχεύστε να φυτέψετε σπόρους τριφυλλιού σε πλήρη ήλιο ή μερική σκιά με τουλάχιστον τέσσερις ώρες έκθεσης στον ήλιο.

Τα τριφύλλια παράγουν πολύ μικρά, αρωματικά λουλούδια που συνωστίζονται σε πυκνά, σχεδόν σφαιρικά κεφάλια, που μπορεί να έχουν λευκό, ροζ, κόκκινο ή κίτρινο χρώμα.


The Best of Petal Republic

Βρείτε εξαιρετική ανθοκομία και φυτική ζωή στην πόλη σας με τους ολοκληρωμένους οδηγούς της Petal Republic online παράδοση λουλουδιώνο καλύτερη συνδρομή λουλουδιών υπηρεσίες, και το καλύτεροι ειδικοί παράδοσης φυτών εσωτερικού χώρου στις ΗΠΑ.


Οδηγοί λουλουδιών και φυτών της Petal Republic:

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο στέλεχος ή χρειάζεστε κάποια έμπνευση για τις καλύτερες ανθοφορίες για μια συγκεκριμένη περίσταση; Δείτε τους ειδικούς οδηγούς της Petal Republic Τριαντάφυλλα, Καρδινάλια Λουλούδια, Auricula, Αμβροσία, Lilies, Ίριδες, Τουλίπες, Ορχιδέες, Γαρύφαλλα, Μαργαρίτες Gerbera, Γλαδιόλα, Bluebells, Borageκαι Παιώνιες.


Schreibe einen Kommentar