Ιρλανδικά λουλούδια που πρέπει να γνωρίζετε για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου

2
Ιρλανδικά λουλούδια που πρέπει να γνωρίζετε για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Από τουλίπες μέχρι χρυσάνθεμα, η σειρά μας «Η γλώσσα των λουλουδιών» εξερευνά τα πάντα, από συμβουλές φροντίδας φρέσκων λουλουδιών μέχρι συμβολισμούς και νόημα λουλουδιών. Σε αυτήν την ιστορία, μάθετε για τα πιο δημοφιλή ιρλανδικά λουλούδια.

Τα τριφύλλια και τα τριφύλλια μπορεί να είναι τα πιο αναγνωρίσιμα φυτά στην Ιρλανδία, αλλά άλλα λουλούδια ευδοκιμούν στο Emerald Isle. Στην πραγματικότητα, οι ανθοφορίες αποτελούν σημαντικό μέρος του τοπίου και της παράδοσης της χώρας. Εδώ είναι 12 Ιρλανδικά λουλούδια που αξίζουν προσοχής.

Εικόνα του ιρλανδικού λουλουδιού δεντρολίβανου

1. Bog Rosemary

Τα Bog-rosemaries είναι αγριολούλουδα εγγενή στην Ιρλανδία και βρίσκονται στο κέντρο της χώρας. Είναι εξαιρετικά μικρά και, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος τους, είναι εύκολο να τα χάσετε ανάμεσα στα γύρω βρύα. Τα λουλούδια του δεντρολίβανου ανθίζουν στις αρχές Μαΐου. Μέχρι τον Ιούνιο, συνήθως έχουν εγκατασταθεί σε ένα απαλό ροζ χρώμα.

Εικόνα με ιρλανδικά λουλούδια αγριοκερασιάς

4. Αγριοκερασιά

Οι αγριοκερασιές είναι μερικά από τα πιο όμορφα που υπάρχουν στην Ιρλανδία και υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη γηγενών αγριοκερασιών που μπορείτε να συναντήσετε. Το πρώτο, Prunus avium, μπορεί να βρεθεί σε φράχτες και δασικές εκτάσεις σε όλη την Ιρλανδία. Το δεύτερο, Prunus padus, είναι σχετικά σπάνιο και βρίσκεται συνήθως στα Midlands και στη Δύση σε ασβεστολιθικές περιοχές. Και παρόλο που μπορεί να είναι διαφορετικά στην εμφάνιση, τα λουλούδια που παράγουν είναι όμορφα είτε είναι στα κλαδιά του δέντρου είτε στο έδαφος,


Εικόνα διαφημιστικού banner για εκδήλωση λαμπτήρα άνοιξη

Schreibe einen Kommentar