Δείτε τι βρήκα! « γιγαντιαίος κηπουρός

1
Δείτε τι βρήκα!  « γιγαντιαίος κηπουρός

cottonwood tree-SJR

Πήγαμε στο τελευταίο μας ταξίδι για flyfishing της χρονιάς στο Κολοράντο και το Νέο Μεξικό την περασμένη εβδομάδα μετά το πάγωμα μας εδώ στη Σάντα Φε που σκότωσε τον κήπο με τα λαχανικά την προηγούμενη εβδομάδα. Έφερα τις τελευταίες ντομάτες (όλα τα ντοματίνια) στο ταξίδι και θρηνούσα ότι δεν θα πάρω άλλες ντομάτες στο σπίτι μέχρι την επόμενη σεζόν, καθώς δεν τρώω ντομάτες που αγοράζονται από το κατάστημα.

Σε ένα μπολ τα έκοψα στη μέση, πρόσθεσα αβοκάντο και χοντρή φέτα και περιχύθηκα με λίγο ελαιόλαδο. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! αυτές οι ντομάτες ήταν τόσο καλές και λυπάμαι που τις είδα να φεύγουν. Μου άρεσε πολύ κάθε τελευταία μπουκιά! Δεν ήμουν έτοιμος να τελειώσει η εποχή της ντομάτας, καθώς δεν θα έχω καμία μέχρι τον επόμενο Ιούλιο ή Αύγουστο.

τελευταία ντομάτες 25 ΟκτωβρίουΌταν έφτασα σπίτι, ξαναπήγα στον νεκρό πια κήπο και βρήκα περισσότερες ντομάτες που είχαν ξεφύγει από την κατάψυξη που ήταν βαθιά μέσα στα φυτά και υποθέτω ότι το φύλλωμα τις έσωσε! Θα έχω περισσότερες ντομάτες ακόμα και τον Νοέμβριο. Τώρα λοιπόν που λένε, είμαι χαρούμενος κατασκηνωτής!

Στο ταξίδι του flyfishing τα χρώματα των δέντρων από βαμβάκι στον ποταμό San Juan κάτω από το φράγμα Navajo, στο Νέο Μεξικό ήταν εντυπωσιακά! Πήγε εκεί στην κορυφή του φθινοπωρινού χρώματος. Τα χρώματα ήταν απίστευτα και θέλω να τα μοιραστώ με όλους σας.

Schreibe einen Kommentar