Βασικά εργαλεία στο αγρόκτημα

0
Βασικά εργαλεία στο αγρόκτημα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι μέρες μου γεμίζουν με το κούρεμα του γκαζόν, την εργασία στον κήπο και όλες τις άλλες δουλειές που απαιτεί μια φάρμα. Αλλά ενώ κάνω αυτές τις δουλειές, συχνά βλέπω πού χρειάζεται κάτι που θα μας ωφελήσει κατά κάποιο τρόπο.

Αποκάλυψη: Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι από τους συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση είναι σύνδεσμοι συνεργατών.

Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά, μπορεί να κάνω μια μικρή προμήθεια αλλά δεν επηρεάζει την τιμή που πληρώνετε!

Ωστόσο, είναι πολύ ζεστό και πολύ απασχολημένο για να ξεκινήσετε την κατασκευή. Αντίθετα, κρατάω ένα σημειωματάριο όπου σημειώνω τις ιδέες μου. Τα βράδια, το Country Boy και εγώ θα μιλήσουμε για κάθε έργο – τις απαραίτητες προμήθειες και το κατά προσέγγιση κόστος. Αυτά που παραμένουν στη λίστα προγραμματίζονται για τους φθινοπωρινούς μήνες.

Για τους περισσότερους από εμάς, η κατασκευή κάτι μόνοι σας όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα, αλλά μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι ότι έχετε κορυφαία ποιότητα. Πρόσφατα κατασκευάσαμε ένα κλουβί για τα κοτόπουλα μας κατά τη μετάβαση από το κοτέτσι στο κοτέτσι.

Αν αγοράζαμε ένα έτοιμο, θα κόστιζε μια περιουσία, και από ό,τι μπορούσαμε να πούμε, ήταν βασικά φτηνό ξύλο που ήταν συρραπτικό. Αντίθετα, φτιάξαμε το δικό μας για 300 $ και μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι θα διαρκέσει μια ζωή.

Σε οποιαδήποτε λίστα προμηθειών, πρέπει να προσθέσετε κάτι περισσότερο από σανίδες, καρφιά και σύρμα κοτόπουλου. Πρέπει επίσης να εξετάσετε τα εργαλεία που θα χρειαστείτε. Τα περισσότερα έργα χρειάζονται απλώς μερικά βασικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία. Σε σπάνιες περιπτώσεις χρειαζόμαστε κάτι άλλο.

Μαζεύετε τη λίστα των φθινοπωρινών έργων σας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας αυτά τα βασικά εργαλεία.

Εργαλεία χειρός

Όταν αγόρασα το πρώτο μου σπίτι, ο μπαμπάς μου μού αγόρασε μια γεμάτη εργαλειοθήκη για ένα δώρο για το ζεστό σπίτι. Ήταν ίσως το αγαπημένο μου δώρο, και το έχω ακόμα και σήμερα. Έχω προσθέσει μερικά πράγματα καθώς προχώρησα, αλλά απλά δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αυτό.

Εάν θέλετε να αγοράσετε κάθε εργαλείο ξεχωριστά, τότε αυτό λειτουργεί. Αν ψάχνετε για κάτι έτοιμο, τότε ελέγξτε αυτό Εργαλειοθήκη έξω – έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για να ξεκινήσετε:

• Σφυρί – έχουμε διάφορα μεγέθη και τύπους. Το πιο συνηθισμένο είναι ένα σφυρί με νύχια, αλλά είναι επίσης υπέροχο να έχετε ένα λαστιχένιο σφυρί και στυλό

• Κατσαβίδια – Επίπεδη κεφαλή και κεφαλή Phillips. Ένα επίπεδο κεφάλι είναι ακριβώς αυτό που συνεπάγεται, και πρέπει να έχετε τουλάχιστον τρία, από μικρό έως μεγάλο. Ένα κεφάλι Phillips έχει ένα σταυρωτό κομμάτι στο άκρο.

• Πένσες – είναι χρήσιμες για όλους τους τύπους έργων. Κρατήστε ένα ζευγάρι μύτη βελόνας, άρθρωση ολίσθησης, αντλία νερού και κλείδωμα. Με αυτά τα τέσσερα, μπορείτε να καλύψετε τις περισσότερες από τις ανάγκες σας

• Κλειδί – τα πέντε βασικά κλειδιά που χρειάζεστε στην εργαλειοθήκη σας είναι ανοιχτού άκρου ή/και συνδυασμού. κλειδί, υποδοχή και άλεν. Όλα τα κλειδιά διατίθενται είτε σε τυπικές είτε σε μετρικές μετρήσεις, οπότε φροντίστε να ελέγξετε το έργο σας για να δείτε τι μέγεθος χρειάζεστε

• Μεζούρα – για τα περισσότερα έργα, χρειάζεστε τουλάχιστον μια ανασυρόμενη μεταλλική μεζούρα 25′. Μην ξεχνάτε – μετράτε πάντα δύο φορές, κόβετε μία!

• Επίπεδο – τα μονόπλευρα έργα συνήθως δεν διαρκούν πολύ ή δεν λειτουργούν καλά. Διατηρήστε ένα επίπεδο ποιότητας σε ετοιμότητα που μπορεί να εμποδίσει τα πράγματα να κυλήσουν από το ράφι.

Ηλεκτρικά εργαλεία

Τα ηλεκτρικά εργαλεία κάνουν κάθε έργο να εξελίσσεται πιο γρήγορα. Τις περισσότερες φορές, χρειάζεστε να τις ολοκληρώσετε το συντομότερο δυνατό, ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο. Τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι πιο ακριβά, αλλά αξίζουν την τιμή τους. Εάν δεν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά όλα ταυτόχρονα (και ποιος μπορεί;), τότε δώστε τα σε προτεραιότητα και αγοράστε ένα κάθε φορά. Ή, ρωτήστε τον Άγιο Βασίλη – μπορεί να νιώσει γενναιόδωρος φέτος!

Εγκύκλιος πριόνι – Η ιδέα του πριονίσματος με το χέρι όλης της ξυλείας που χρησιμοποιούμε για να χτίσουμε έργα εδώ γύρω με πονάει το χέρι μου. Χρησιμοποιούμε λοιπόν δισκοπρίονο. Τα έργα γίνονται περίπου στο ένα δέκατο του χρόνου. Το Country Boy χρησιμοποιεί μια τυπική λεπίδα για το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας, αλλά διατηρεί επίσης μια λεπίδα καπλαμά εύχρηστη, για κάθε περίπτωση.

Ένα δισκοπρίονο είναι βασικά για την κοπή σανίδων. Το Country Boy χρησιμοποιεί και παζλ ή παλινδρομικό πριόνι για άλλα έργα, αλλά υπάρχει μια διαφορά. Εξουσίες εργαλείου έχει ένα υπέροχο άρθρο για όλα τα διαφορετικά πριόνια και τον τρόπο χρήσης τους.

Ασύρματο τρυπάνι – χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να ανοίξετε τρύπες πιλότου ώστε το ξύλο να μην σχιστεί και στη συνέχεια αλλάξτε το σε κατσαβίδι. Δεν είστε σίγουροι αν αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε πραγματικά… προσπαθώντας να βιδώσετε 100 βίδες με το χέρι έναντι ενάμιση δευτερολέπτου με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι. Ένα τρυπάνι μπαταρίας έχει μπαταρία. Φροντίστε να αγοράσετε μια επιπλέον μπαταρία. Αυτό σας αποτρέπει από το να χρειάζεται να χάνετε χρόνο περιμένοντας να χρεωθεί σε μεγαλύτερα έργα.

Πιστόλι καρφιών – Ναί. Αυτό είναι υποχρεωτικό σε αυτό το αγρόκτημα. Με όλα τα έργα μου; Έχω φουσκάλες και σκέφτομαι να κουνήσω ένα σφυρί. Αυτά απαιτούν έναν αεροσυμπιεστή για χρήση. Ξέρω ότι το έχω συνδέσει με έναν τεχνίτη από την Amazon, αλλά σκεφτείτε το πριν αγοράσετε: μερικά πιστόλια καρφιών είναι για στέγες, άλλα για φινίρισμα, άλλα προσαρμόζονται σε συνδετήρες, μερικά όχι.

Πρώτα καθορίστε πώς θα το χρησιμοποιήσετε. Εάν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για έργα πολλαπλών τύπων, ίσως θέλετε να σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα πιο ευέλικτο πιστόλι καρφιών. Αυτά μπορεί να κοστίζουν αρκετά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος του αεροσυμπιεστή που απαιτείται για τη χρήση του.

Συρραπτικό – Αυτά είναι σχεδόν απαραίτητα όταν κατασκευάζετε κάτι που χρειάζεται κοτοσύρμα. Χρησιμοποιήστε το για να συρράψετε το ένα άκρο και μετά απλώστε αργά το υπόλοιπο σύρμα και συρραπτικό καθώς προχωράτε. ΟΜΩΣ – οι σημειώσεις για τα πιστόλια καρφιών ισχύουν και για αυτό. Θέλετε να ελέγξετε το μέγεθος των συνδετήρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε – και θα χρειαστείτε επίσης έναν αεροσυμπιεστή για να χρησιμοποιήσετε έναν.

*Σημείωση: πολλά από τα ηλεκτρικά εργαλεία διατίθενται πλέον σε μορφές που λειτουργούν με μπαταρία. Το «ηλεκτρικό» τρυπάνι μας τροφοδοτείται στην πραγματικότητα με μπαταρία. Αυτό είναι υπέροχο, καθώς σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας εμποδίσει ένα καλώδιο. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να φορτίζετε συνεχώς την μπαταρία. Μπορεί να είναι χρήσιμο να αγοράσετε έναν επιπλέον φορτιστή, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε να φορτιστεί η μπαταρία.

Υπάρχει απεριόριστος αριθμός εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων στην αγορά. Όλα είναι σχεδιασμένα για έναν σκοπό, μερικά πιο εξειδικευμένα από άλλα. Όταν εργαζόμαστε σε ένα έργο, διαπιστώνουμε ότι αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε περισσότερο. Εξοικονομούν χρόνο και φθείρονται στα χέρια και στους μύες μας.

Ένα από τα λίγα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουμε είναι ένας κόφτης Plasma. Για το δικό μας, πρέπει να έχετε και εξοπλισμό συγκόλλησης για να τον χρησιμοποιήσετε – κυρίως δεξαμενές ασετυλίνης και κράνος συγκόλλησης. Το χρησιμοποιούμε για την κοπή κασσίτερου και μετάλλου. Εξοικονομεί χρόνο, αλλά ξέρετε και κατανοήστε πώς να το χρησιμοποιήσετε πριν το αγοράσετε. Δεν το χρησιμοποιώ. Αφήνω αυτή τη δουλειά στο Country Boy!

Εγχειρίδιο The Art of Homemaking

Μια τελευταία σκέψη: Όταν αγοράζετε εργαλεία, προχωρήστε. ξοδέψτε τα χρήματα που χρειάζονται για να αγοράσετε ποιότητα. Τα φθηνά μπορεί να λειτουργήσουν για λίγο, αλλά χαλάνε και πρέπει να συνεχίσετε να τα αντικαθιστάτε. Το Country Boy και εγώ αγοράζουμε επωνυμίες που έχουν αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου: Craftsman, Bosch, DeWalt και Black & Decker, για να αναφέρουμε μερικές. Ναι, μπορεί να είναι πιο δαπανηρά εκ των προτέρων, αλλά μακροπρόθεσμα είναι λιγότερο ακριβά από τη συνεχή αντικατάσταση.

Μαζεύετε τη λίστα των φθινοπωρινών έργων σας; Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, ελέγξτε την προμήθεια εργαλείων σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, καθώς και μερικά ηλεκτρικά εργαλεία για να το κάνετε πιο γρήγορο και εύκολο. Θα είστε πολύ πιο ευχαριστημένοι με το ολοκληρωμένο έργο, καθώς και ότι θα έχετε δικαιώματα καυχησιολογίας στη συμφωνία!

Για έναν άλλο τύπο βασικών εργαλείων που μπορείτε να έχετε στο αγρόκτημα, ρίξτε μια ματιά Εργαλεία Εμπορίου!

Η Julie Murphree είναι blogger, αρθρογράφος εφημερίδων και ομιλήτρια για όλα τα πράγματα «Living a Simple Life on the Farm». Είναι συγγραφέας του βιβλίου \\\’The Farm Wife – Living a Simple Life on the Farm. Αυτή και ο σύζυγός της έχουν 60 στρέμματα στη ΒΔ Λουιζιάνα όπου εργάζονται ενεργά για να ζήσουν όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα.

Schreibe einen Kommentar