Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16 – 30 Νοεμβρίου) – THE DIRT

0
Αρχιτεκτονική Τοπίου στα Σημαντικά Στιγμιότυπα των Ειδήσεων (16 – 30 Νοεμβρίου) – THE DIRT
Anaheim, Καλιφόρνια, ΗΠΑ ._-_ panoramio_ (1)
Δείτε την κεντρική οδό των ΗΠΑ στη Disneyland / Φωτογραφία: Roman Eugeniusz [CC BY-SA 3.0]

Ο Walter Hood σκάβει βαθιάΑρχιτεκτονική Περίληψη, 18/11/19
«Η σχεδιάστρια τοπίου με έδρα το Όκλαντ της Καλιφόρνια, με μια σειρά από διάσημα βραβεία σχεδιασμού, έχει μια προσέγγιση που αγκαλιάζει τις εκκεντρικότητες των ανθρώπων και του τόπου».

Podcast: Culture and Race Within Landscape ArchitectureΑυθεντικό F&F, 18/11/19
«Ακούστε την Ujijji να συζητά πώς στοχεύει να προωθήσει την αλλαγή μέσω της αρχιτεκτονικής τοπίου, του αστικού σχεδιασμού και της επίγνωσης της αφροαμερικανικής ιστορίας στα τοπία».

10 Ερωτήσεις: Ο Αρχιτέκτονας Τοπίου της Νάπα κάνει το εξωτερικό να φαίνεται οξύ – Μητρώο Napa Valley, 19/11/19
«Η Susan Heiken είπε ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα για το να είσαι αρχιτέκτονας τοπίου είναι ότι «πάντα μαθαίνεις κάτι νέο».

Νέες αποδόσεις Εμφάνιση Δημόσιου Πάρκου 72.600 τετραγωνικών ποδιών που έρχεται στο Ειρηνικό Πάρκο του Μπρούκλιν – 6 τετραγωνικά πόδια, 19/11/19
„Ο προγραμματιστής TF Cornerstone κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα νέες αποδόσεις για δύο τοποθεσίες στο πλαίσιο της καθυστερημένης ανάπτυξης του Pacific Park του Μπρούκλιν που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί: 615 και 595 Dean Street.“

Dreaming Up Disneyland – Οι Νιου Γιορκ Ταιμς, 25/11/19
«Εκείνοι που γνώριζαν τον Walt Disney τον περιέγραφαν συχνά ως έναν ακομπλεξάριστο άνθρωπο με συμβατικές ευαισθησίες του 20ου αιώνα: λάτρης των τρένων μοντέλου, των ζώων φάρμας, του φαγητού για μεσημεριανό βαγόνι, της σκληρής δουλειάς, των βραδινών ζωνών από σκωτσέζικο τσιγάρο και των ατελείωτων τσιγάρων Chesterfield. Ένα από τα τελετουργικά του όταν επέστρεφε στο σπίτι από το στούντιο του κινηματογράφου ήταν να ταΐζει το κανίς του, τη Δούκισσα, μια κρύα Φρανκφούρτη ή «wienie», οδηγώντας την από δωμάτιο σε δωμάτιο ενώ πετούσε κομμάτια στο πάτωμα.

Το Prospect Park αντιμετωπίζει τα τοξικά φύκια με τεχνολογία βασισμένη στη φύση – Gothamist26/11/19
«Για χρόνια οι άνθρωποι περπατούσαν δίπλα στις αστικές λίμνες και λίμνες της Νέας Υόρκης χωρίς να γνωρίζουν τι είναι πραγματικά το πράσινο υλικό στο νερό. Αλλά οι ιδιοκτήτες σκύλων στο Prospect Park μπορεί να γνωρίζουν πολύ καλά: Είναι τοξική άνθιση φυκιών».

Schreibe einen Kommentar